Hvad gør jeg ved dødsfald?  

Hvem skal jeg kontakte ved dødsfald?

Har du pludselig og uventet mistet en af dine kære, så kontakt straks politi, læge og Boisen Begravelser.

Er dødsfaldet sket naturligt i hjemmet, på plejehjem, hospice eller hospital, kontaktes Boisen Begravelser.

Den indledende samtale kan foregå hjemme på din bopæl eller i mit mødelokale på Fløjstrupvej 163 i Beder. Her finder vi sammen ud af, hvordan afskeden med den afdøde skal foregå.

Hvilke dokumenter skal jeg tage med til bedemanden?

Hvis afdøde har efterladt et dokument med ønsker i forbindelse med sin begravelse eller bisættelse, vil det være en stor hjælp at medbringe dette. Medbring også personlige papirer som:

– Dåbsattest

– Vielsesattest – hvis afdøde var gift, skal ægtefællens dåbsattest også benyttes.

– Cpr-nummerbevis er til hjælp for de papirer, som skal udfyldes i forbindelse med dødsfaldet.

De mange valg ved begravelsen

Jeg rådgiver og hjælper dig igennem gennem de mange beslutninger, der skal tages stilling til, så du får overblikket over for eksempel valg af kiste, urne, blomster, gravsten, dødsannonce m.m. Du bestemmer selv, hvad du vil tage dig af, og hvad jeg skal sørge for.

Alle de nødvendige dokumenter ordner jeg, og jeg sørger for bl.a. at søge om begravelseshjælp fra kommunen. Skifteretten indkalder til et møde, og har du spørgsmål i den forbindelse, hjælper jeg også her.

Tøj til afdøde

Ønsker du afdøde klædt i sit eget tøj, kan du også medbringe dette til vores indledende samtale. Måske er der også smykker, billeder, tegninger eller andre personlige ting, som du synes, afdøde skal have med i kisten.