Bedemanden

Bibbi Boisen – kvindelig bedemand med sans for små detaljer, der har stor betydning.

En begravelse eller bisættelse er et sidste farvel. Det kan ikke gøres om. Derfor er jeg særlig optaget af og engageret i at hjælpe dig med at planlægge en personlig, smuk og mindeværdig afskedsceremoni, som er helt i afdødes og familiens ånd. Med andre ord er det en hjertesag for mig.

Jeg hjælper dig gennem hele processen

Jeg er god til at lytte, til at spørge ind, og jeg guider og rådgiver dig, så vi i fællesskab finder frem til de små detaljer, der har så stor betydning for en personlig begravelse. Min holdning er som udgangspunkt, at alt kan lade sig gøre. Intet ønske er for stort, for lille eller for utraditionelt. Det allervigtigste for mig er at hjælp dig og familien med at få sagt farvel til jeres kære på præcis den måde, I ønsker.

Måske du har en masse ideer selv, måske du har brug for rådgivning og forslag til at gøre det sidste farvel personligt og smukt. Uanset hvad hjælper jeg dig med at skabe overblik og ro og sikrer et trygt og tilfredsstillende forløb omkring dødsfaldet, højtideligheden og mindesammenkomsten. Jeg støtter og hjælper dig gennem hele processen.

Omsorg for hele familien

Min faglighed og professionalisme, men i høj grad også mig selv, har jeg med mig i mit arbejde. Jeg drager omsorg for hele familien. Det er en sårbar situation at miste, og jeg har mange års erfaring i at tale om svære og tunge ting med både børn, unge og voksne. Tårer, minder og et kærligt smil på læben er der plads – og tid – til.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Bedemandsfaget har jeg lært hos Søhøjlandets Begravelser i Ry. Siden 2012 har jeg været selvstændig bedemand og hjulpet mange familier med at skræddersy personlige begravelser. Skal jeg også hjælpe dig?

Har du brug for en empatisk og professionel bedemand til at stå for en begravelse i Odder, Beder, Malling, Mårslet, Solbjerg, Tranbjerg eller i Aarhus-området så ring. Og lad os få en snak om, hvordan jeg hjælper dig med at arrangere en personlig og smuk afskedsceremoni. Du får naturligvis gerne en fast pris, baseret på netop dine ønsker og behov.

Bibbi Boisen, Boisen Begravelser